zondag 26 september 2010

De supersnelle markiesjesrace tussen Yaro en Blackie .


Yaro zijn eerste beker , de snelste pup van de race .


Ons gezellig huisje








De hondjes konden lekker buiten zijn dankzij het kippennet






Papa Yari en zoontje Yaro





Het complete gezinnetje.







Markiesjesweekend 2010
Vorige week was het jaarlijks markiesjesweekend en samen met Agnes hadden we een huisje gehuurd voor een lang weekend op het Lierderholt in Beekbergen .
Een warm en sfeervol 5 persoons chalet , van alle gemakken voorzien en nog vrij nieuw .
De kleine Blackie was natuurlijk ook van de partij , een weekend met en voor de hondjes , gezamenlijke wandelingen in het bos , daar hoort zij toch ook bij te zijn want ze geniet er zo van.
De geplande dekking van Yuna door Teun viel net in dit weekend en verhoogde de feestvreugde door een geslaagde dekking .
Nu maar duimen dat Yuna heeft opgenomen er er over 2 mnd. een prachtig nestje geboren wordt .
Een heerlijke vrijdag en zaterdag die gevuld waren met wandelen , vele bekenden zien en nieuwe mensen ontmoeten , lekker eten en genieten .
De zondag was toch wel het hoogtepunt van het weekend , er waren vele dagjesmensen bij gekomen en ook Jeanette was er met haar dochter en papa Yari en haar andere hond Bobby .
Ze liepen mee met de gezamenlijke wandeling en het was grappig om te zien dat Yari en Yara elkaar regelmatig even opzochten .
Het was ook grappig om te zien dat papa Yari een nieuwe liefde vond in Sonja de zwarte labrador , haha malle Yari , zoveel markiesjes en hij koos de lieve Sonja uit die toch echt te groot voor hem is .
Volgens mij hebben Yari en Bobby volop genoten van de wandeling , ik zag ze zo lekker hollen en dollen , vrouwtje regelmatig even opzoeken en ook ik werd regelmatig blij begroet .
's Middags waren er spelletjes en was het de bedoeling om verkleed te komen , thema country en western , Remmelt als cowboy en ik als indiaan .
En de kleine Yaro was er ook met zijn baasjes , zo fijn om hem weer te zien , hij was in die 3 weekjes al zo gegroeid .
Zo leuk dat de fam. van Ham nu kennis konden maken met Jeanette en papa Yari in het echt te zien .
En de kleine Yaro mocht meedoen aan de super snelle markiesjes race met als tegenkandidaat Blackie omdat er geen markiesjespup aanwezig was in zijn leeftijdscategorie .
Yaro won het van Blackie en moest toen nog een keer , nu tegen een markiesje van zo'n 7 mnd. maar wel met een verschil in baanlengte/afstand om het eerlijke strijd te maken .
En hij won weer en kreeg de beker , de eerste prijs en snelste pup 2010 .
Hij heeft het beter gedaan dan zijn papa en mama , haha .
Na afloop van de middag zijn we naar ons huisje gegaan om koffie te drinken en moesten we zo lachen om Yaro , nog maar 11 weekjes oud en hij vond de hoogloopse Yuna toch zo lekker ruiken en deed al een echte poging , een komisch gezicht hoor !
Die avond lagen we al op tijd in bed , moe maar voldaan .
De volgende dag zijn we tegen 14 uur weg gereden , Agnes bleef nog een paar dagen .
Het was een heerlijk weekend , Anika kwam snel haar kleine Blackie halen die ze natuurlijk erg gemist had en ook Blackie was blij om haar vrouwtje weer te zien .








1 opmerking:

  1. Och Ina ik had zo'n leuk verhaaltje geschreven, maar bij het plaatsen ging iets mis.
    Maar het kwam hier op neer, dat we het gezellig hebben gehad, en zeker voor herhaling vatbaar.

    BeantwoordenVerwijderen