zaterdag 10 juli 2010
















Het gaat goed met de kleine Ariba , hij groeit als kool en lijkt soms een slokkie teveel op te hebben , hik hik .
Met Yara gaat het ook goed , ze gaat wat vaker de werpkist uit maar blijft dicht in de buurt en reageert op elk geluidje van Ariba .
Ondanks dat ik overdag alles gesloten houd zit de warmte nu ook in huis , het is hier wel 30 graden in huis .
Het vetbed in de werpkist is duidelijk te warm en ik had er een kleinere ingelegd zodat Yara ook op het koelere novilon kon gaan liggen en zelfs de kleine Ariba gaf regelmatig de voorkeur aan het koelere gedeelte .
Gisteravond heb ik het kleine vetbedje omgeruild met een handdoek en dit staat mama Yara en kleine Ariba duidelijk nog beter aan want hier blijven ze wel op liggen .
Yara is blij en vrolijk , de kinderen , mijn ouders en buren worden enthousiast door haar begroet bij de voordeur en ze neemt ze meteen mee naar haar kindje (voor ze aan lopen en steeds achterom kijkend of ze meekomen ) waar ze dan trots bij gaat liggen .
Binkie de poes is nog niet op kraamvisite geweest , ze komt wel in de keuken om te eten maar in de voorkamer is het lang niet pluis volgens haar , rare geurtjes en geluidjes .










2 opmerkingen:

  1. wat een lekker bol buikje zeg. Dat gaat prima daar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Ina, wat fijn dat het zo goed gaat met de kleine Ariba(leuke naam), en dat je er weer meer van kunt genieten. Wat zal hij hard groeien!
    Groetjes, Marion

    BeantwoordenVerwijderen