donderdag 22 juli 2010











Het was gisteravond erg gezellig en ideaal dat we in de schuur zaten , lekker koel en ruim .
Yara heeft genoten , ze is zo dol op onze kinderen en partners , mijn ouders en de buren , en was helemaal in haar nopjes dat ze er allemaal waren .
Ze liep steeds heen en weer , van de visite in de schuur naar Ariba in de huiskamer .
De visite net zo , haha .
Yara is alleen maar blij , ze kent ze zo goed en geniet van de aandacht die ze zelf en de kleine Ariba krijgt , een trots en blij moedertje is ze .
Blackie vind het zo leuk , ik had haar gisteren in de werpkist gezet en ze bleef heel stil zitten en snuffelde een beetje aan Ariba , maar toen Ariba ging onderzoeken of Blackie ook een melkbar had schrok ze wel een beetje en sprong snel de werpkist weer uit .
Ariba wordt nu toch een echt hondje , hij begint steeds meer te lopen maar komt nog niet verder dan een paar pasjes want dan rolt hij weer om , zo'n komisch gezicht .

3 opmerkingen:

  1. Deze foto's doen me heel erg denken aan de eerste keer dat ik Yari op schoot had.
    Ook Yari had toen zijn oogjes net open, ik geloof dat hij toen 3 weken was.
    Zo zagen de broertjes en zusje van Yari er ook uit.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben blij dat jullie allemaal zo genieten van Yara en Ariba. En ik zie in gedachten Yara al vrolijk kwispelend heen en weer lopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aan socialisatie ontbreekt het de kleine Ariba niet, dat is wel duidelijk! Heerlijk, dat jullie nu zo kunnen genieten van de kleine man, en van Yara natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen