zondag 25 juli 2010







Vanmiddag kregen we bezoek uit Valkenswaard , Asmara en dochter Wendy kwamen samen met de ouders van Asmara kennis maken met ons , Yara en hun toekomstige pup Ariba .
Frank was helaas ziek en om dan een rit van bijna 3 uur heen en 3 uur terug te maken beslist niet aangenaam en verstandig .
Het telefonisch contact voelde al heel goed en na het bezoek van vanmiddag weet ik zeker dat Ariba een heel fijn huisje gaat krijgen .
Ariba gaat dus over 5 weken naar Frank , Asmara en Wendy van Ham in Valkenswaard en hun hond Billy de Whippet .
Hij krijgt dan een andere naam die ik erg leuk vind : YARO .
Mama Yara - Papa Yari en zoontje Yaro , was de gedachte hierachter en dit vind ik erg leuk verzonnen .
Het is ook gewoon leuk om zelf een naam te bedenken voor je hondje maar binnen 10 dagen na de geboorte moet je de naam al doorgeven aan de Raad van Beheer en deze zal dan op de stamboom komen .
De naam Ariba blijft bestaan voor de officiele activiteiten zoals shows , clubmatches , nestkeuring , etc. maar om zelf een roepnaam te bedenken is iedereen vrij in .
Wij zullen ons best doen om vanaf nu Ariba , Yaro te noemen , even flink oefenen en dan zal dit vast lukken .
Dat het afscheid van Ariba over 5 weken heel erg moeilijk gaat worden weet ik nu al wel zeker maar ons besluit staat vast , hij zal een fijn leventje gaan krijgen en wij gaan op onze eigen wachtlijst voor een teefje van Yara .
Dat er een volgend nestje zal komen is voor ons nu al zo goed als zeker , en dan is er hopelijk een teefje bij .

3 opmerkingen:

  1. Beste Ina,

    We hebben een hele goede terug reis gehad. We hebben een hele leuke dag gehad. Vonden het heel erg fijn om jullie te ontmoeten en om Ariba (Yaro) in het echt te hebben gezien. Heel erg bedankt voor deze fijn dag, ook namens opa en oma.

    Groetjes Asmara, Frank en Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou Ina wat een leuke naam hebben ze hem gegeven, en fijn dat het bezoek zo goed verlopen is. Wat zullen ze blij zijn, en 5 weken ach die zijn zo om, na al dat wachten is dit een fluitje van een cent.
    Ik wens ze heel veel geluk en plezier met Yaro, maar eerst kom ik nog even knuffelen hoor. Hopelijk komen we Yaro nog vaak tegen. Gefeliciteerd iedereen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een enige naam hebben de nieuwe baasjes verzonnen. Ze moeten wel een eind rijden zeg. Yaro wordt al echt een flinke bink.

    BeantwoordenVerwijderen