zaterdag 31 juli 2010

Ulysse , Aimee , Yara en Yaro
Vanmorgen voor het eerst een beetje pap , Yara kijkt jaloers toe en wil Yaro dolgraag laten zien hoe je zoiets op moet likken .





De lieve , zoete , tevreden , waggelende , Yaro ontwikkeld zich de laatste dagen in een rap tempo tot een nieuwsgierige , spelende , ondernemende , grommende en blaffende pup .
We lachen ons slap , het is zo komisch om te zien en te horen .
Hij wil al echt rennen maar soms staat hij nog in de verkeerde versnelling en gaat achteruit in plaats van vooruit.
Parmantig loopt hij stevig op zijn pootjes rond en blaft reuze stoer tegen de tafelpoot of ander opstakel en speels valt hij deze dan aan .
Het blaffen en grommen zijn nog hele rare geluidjes die uit zijn keeltje komen en nog niet helemaal honds maar het begint er een beetje op te lijken .
Mama Yara is ook een heel leuk speelobject , hij hangt haar in de oren en rent/huppelt achter haar staart aan en gebruikt haar als klim/klauter toestel .
Yara geniet hiervan en gaat helemaal op in het spel met haar zoontje , wel heel voorzichtig maar ook niet zachtzinnig .
Gisteren kwam Ineke op bezoek met oma Ulysse en tante Aimee , zo leuk om te zien hoe tante Aimee van 5 mnd. oud helemaal weg was van Yaro en toch heel voorzichtig met hem deed .
Oma Ulysse heeft haar kleinkind heel rustig besnuffeld , de werpkist grondig geinspecteerd op hygiene en wooncomfort en zo stilletjes weg onze bovenverdieping bezocht .
Ik hoorde ineens hondenpootjes die boven rondliepen en een poosje later getrippel op de trap .
Maar Ulysse heeft de bovenverdieping goedgekeurd want ze lachte ons sneaky toe toen ze weer heel onschuldig in de kamer kwam .
Dikke boef , Yara heeft het niet van een vreemde !
Gisteravond vierde Mariska de vriendin van onze zoon Henk haar verjaardag en heel even hebben we zitten dubben hoe we dit gingen doen .
Ze vierde het deze avond voor ons , mijn ouders en beide dochters met partners , Yara haar roedeltje , de mensen waar ze zoveel van houd en Yaro kon wel mee in de reisbench .
Dit ging prima , Yaro zijn eerste autoritje en hij heeft heerlijk liggen slapen en geen kik gegeven .
Met een vrolijk kwispelend staartje heeft Yaro ons op een geweldige show getrakteerd door dapper en niks niet bang zijn vorderingen op loopgebied te laten zien .
Ze komen allemaal regelmatig bij ons in huis maar het gaat nu zo snel en het verschil met 2/3 dagen geleden is al weer zo groot .
Na zijn show is Yaro tevreden gaan slapen in de reisbench tegen zijn knuffelbroertje aan .
Yara vond het avondje uit ook heerlijk , ze was zo vrolijk en blij en heeft genoten .

3 opmerkingen:

  1. Hahaha wat een belevenissen zeg, en wat gaat het hard nu hé. Leuke foto's weer Ina, en wat een geweldig uitstapje heeft hij gemaakt zeg. Goed hoor dat je hem mee hebt genomen. Dat is dan toch maar mooi een voordeel, 1 pupje, met een nest van 5 of 6 doe je dat niet zo snel denk ik.
    Ik kan niet wachten om al deze geluiden te horen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk manneke is Ariba / Yaro en we hebben weer heerlijk geknuffeld gisteren. Prachtig zoals Aimee plat op de buik ging om hem te besnuffelen.
    En Ulyse, wat kan ik ervan zeggen: zo moeder, zo dochter, toch?
    Heerlijk dat de hondjes mee konden gisteravond. Die ervaring heeft de kleine man maar mooi weer te pakken!

    BeantwoordenVerwijderen