donderdag 19 augustus 2010







Vanmiddag is Yaro bij de dierenarts geweest voor zijn eerste inenting , hij heeft het volgens mij niet eens vernomen dat hij een injectie kreeg want hij had het veel te druk met de assistente .
De dierenarts was goed te spreken over zijn gezondheid en uiterlijk , en op slag verliefd op het ras Markiesje .
Dus Yaro heeft nu ook een paspoort !






3 opmerkingen:

  1. O o Ina ik heb met je te doen, het afscheid komt steeds dichter bij. Leuke foto's weer hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is het toch een stoere bink dat hij de prik niet eens voelt. Maar met twee van die dames ben je als kerel natuurlijk ook gauw afgeleid. Ina is het mogelijk dat je nog een keer een filmpje op de site zet. (maar dan iets langer dan 23 seconden ha ha) We hebben van het vorige zo genoten. Als je Yaro dan zo ziet rennen is zo leuk.


    Dikke knuffel van ons.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow, dus Yaro is er helemaal klaar voor!
    Hoe was het nu met de "ballen"? Niet dat ik me daarover zorgen maak hoor. Dit manneke is vast wel compleet! Ik zie hem nog "rijden" tegen de poot van ? (Winnie, geloof ik?)
    Ik hoop jullie volgende week nog even te zien voordat het afscheid daar is. Ina, wat zul je het moeilijk hebben en je weet: ik voel met je mee! En dan maakt het echt niet uit of je 1 pup hebt of 6 - het is en blijft een gevoelskwestie. Ik denk dat wij heel snel na het vertrek van Yaro maar eens moeten gaan wandelen bij het Zwanenmeer... Lijkt dat wat?

    BeantwoordenVerwijderen